Geboortekaartjes maken voor een meisje

Heb je een meisje gekregen en wil je het al je vrienden, familie en kennissen laten weten. Een geboortekaart maken kan eenvoudig bij Kaartjeopdemat.nl zonder je huis te verlaten. Geen gedoe met zelf versturen eenvoudig zelf een kaart maken en laten versturen. Kies een leuke kaart of gebruik een eigen foto. Iemand feliciteren met zijn/haar kindje kan natuurlijk ook prima. Voor alles wat wils in deze categorie. Onderstaande kaarten zijn speciaal afgestemd op meisjes.

Meisje geboortekaart versturen

Kaartjeopdemat.nl heeft een ruime collectie geboortekaarten online staan. Het maken en versturen van een geboortekaart is leuk om te doen. Vooral omdat Kaartjeopdemat.nl gemakkelijk toegang bied tot vele kaarten en je ze sneller kan versturen dan op menig andere kaarten website. Geboortekaarten maken voor 16:00u en hij ligt de volgende dag op de mat.

Snel kaarten versturen

Kaartjeopmat.nl biedt de mogelijkheid om snel kaarten te versturen door middel van een One Page Checkout. Dit houdt in dat er maar 1 pagina is waar je snel al je gegevens in kunt vullen en de kaart versturen. Je hoeft dus niet door eindeloze stappen in het bestelproces.

Lees meer ...One Page Checkout

Bestel voor 16:00?
Volgende dag op de mat!

  • Kies uit een grote selectie unieke kaarten
  • Betaal veilig via iDeal of Credit Card
  • 100% FSC goedgekeurd papier
  • Niet tevreden? Geld terug
  • Zelf kiezen op welke datum de kaart wordt verstuurd.

"Groene" kaarten

Zoals je hierboven kunt zien heeft Kaartjeopdemat.nl vele leuke kaarten die je kunt versturen. De kaarten worden door onze drukker gedrukt op FSC goedgekeurd papier, dit houdt in dat het hout waarvan het papier is gemaakt voldoet aan standaarden die zijn gesteld en tevens voorzien zijn van een keurmerk. Kaarten worden dus op een Groene manier verstuurd.