Leeftijd en cijfers kaarten maken

Bereikt iemand een bepaalde leeftijd, of ben je een x aantal jaren bij elkaar of getrouwd, of is er een bepaald cijfer dat een speciale betekenis heeft. Kaartjeopdemat.nl heeft een collectie kaarten die in het teken staan van leeftijden en cijfers die je online als echte kaart kan versturen.

Cijfer kaarten versturen

Bij Kaartjeopdemat.nl stuur je een leuke cijfer kaart online als echte wenskaart of ansichtkaart.Een cijfer kan natuurlijk staan voor een bepaalde leeftijd. Kies dus een leuke cijfer kaart of leeftijd kaart en als je hem voor 16:00u verstuurt ligt hij de volgende dag nog op de mat.

Snel kaarten versturen

Kaartjeopmat.nl biedt de mogelijkheid om snel kaarten te versturen door middel van een One Page Checkout. Dit houdt in dat er maar 1 pagina is waar je snel al je gegevens in kunt vullen en de kaart versturen. Je hoeft dus niet door eindeloze stappen in het bestelproces.

Lees meer ...One Page Checkout

Bestel voor 16:00?
Volgende dag op de mat!

  • Kies uit een grote selectie unieke kaarten
  • Betaal veilig via iDeal of Credit Card
  • 100% FSC goedgekeurd papier
  • Niet tevreden? Geld terug
  • Zelf kiezen op welke datum de kaart wordt verstuurd.

"Groene" kaarten

Zoals je hierboven kunt zien heeft Kaartjeopdemat.nl vele leuke kaarten die je kunt versturen. De kaarten worden door onze drukker gedrukt op FSC goedgekeurd papier, dit houdt in dat het hout waarvan het papier is gemaakt voldoet aan standaarden die zijn gesteld en tevens voorzien zijn van een keurmerk. Kaarten worden dus op een Groene manier verstuurd.