Opa en oma kaarten maken

Opa en oma kaarten online maken en versturen doe je bij Kaartjeopdemat.nl. Kies een leuke opa en oma kaart om aan je opa en/of oma te versturen, voor de fun, een felicitatie of gewoon omdat je van ze houd. Opa en oma kaarten versten doe je gemakkelijk en snel bij Kaartjeopdemat.nl.

Online opa en oma kaart versturen

Kaartjeopdemat.nl heeft een ruime collectie opa en oma kaarten online staan. Het maken en versturen van een op en oma kaart is leuk om te doen. Vooral omdat Kaartjeopdemat.nl gemakkelijk toegang bied tot vele kaarten en je ze sneller kan versturen dan op menig andere kaarten website. Opa en oma kaarten maken voor 16:00u en hij ligt de volgende dag op de mat.

Snel kaarten versturen

Kaartjeopmat.nl biedt de mogelijkheid om snel kaarten te versturen door middel van een One Page Checkout. Dit houdt in dat er maar 1 pagina is waar je snel al je gegevens in kunt vullen en de kaart versturen. Je hoeft dus niet door eindeloze stappen in het bestelproces.

Lees meer ...One Page Checkout

Bestel voor 16:00?
Volgende dag op de mat!

  • Kies uit een grote selectie unieke kaarten
  • Betaal veilig via iDeal of Credit Card
  • 100% FSC goedgekeurd papier
  • Niet tevreden? Geld terug
  • Zelf kiezen op welke datum de kaart wordt verstuurd.

"Groene" kaarten

Zoals je hierboven kunt zien heeft Kaartjeopdemat.nl vele leuke kaarten die je kunt versturen. De kaarten worden door onze drukker gedrukt op FSC goedgekeurd papier, dit houdt in dat het hout waarvan het papier is gemaakt voldoet aan standaarden die zijn gesteld en tevens voorzien zijn van een keurmerk. Kaarten worden dus op een Groene manier verstuurd.