Kies 1 van de leuke verjaardagskaarten

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een kaart. Is er binnenkort een vriend, vriendin of familielid jarig? Stuur de jarige dan een leuke verjaardagskaart met persoonlijke boodschap. Kies een leuke verjaardagskaart uit onze collectie. Ben je bang een verjaardag te vergeten maak dan nu alvast een kaart en laat hem 1 dag voor de verjaardag versturen per post. Je kan dus aan het begin van het jaar je gehele verjaardagskalender alvast invullen zodat je 1 jaar lang geen verjaardag meer vergeet. Een verjaardagskaart versturen doe je gemakkelijk en snel bij Kaartjeopdemat.nl.

Verjaardagskaart maken van onze designers

Kaartjeopdemat.nl heeft een ruime collectie verjaardagskaarten online staan. Het maken en versturen van een verjaardagskaart is leuk om te doen. Verjaardagskaart maken voor 16:00u en hij ligt de volgende dag op de mat. Kaartjeopdemat.nl biedt gemakkelijk toegang tot vele kaarten en je ze sneller kan versturen dan op menig andere website. Geen eindeloos bestelproces, eenvoudig in 1 stap. Kies dus snel een leuke kaart en voor je het weet is hij al verstuurd. Was je toch niet op zoek naar een verjaardagskaart? Ga dan snel terug naar ons kaarten overzicht

Snel kaarten versturen

Kaartjeopmat.nl biedt de mogelijkheid om snel kaarten te versturen door middel van een One Page Checkout. Dit houdt in dat er maar 1 pagina is waar je snel al je gegevens in kunt vullen en de kaart versturen. Je hoeft dus niet door eindeloze stappen in het bestelproces.

Lees meer ...One Page Checkout

Bestel voor 16:00?
Volgende dag op de mat!

  • Kies uit een grote selectie unieke kaarten
  • Betaal veilig via iDeal of Credit Card
  • 100% FSC goedgekeurd papier
  • Niet tevreden? Geld terug
  • Zelf kiezen op welke datum de kaart wordt verstuurd.

"Groene" kaarten

Zoals je hierboven kunt zien heeft Kaartjeopdemat.nl vele leuke kaarten die je kunt versturen. De kaarten worden door onze drukker gedrukt op FSC goedgekeurd papier, dit houdt in dat het hout waarvan het papier is gemaakt voldoet aan standaarden die zijn gesteld en tevens voorzien zijn van een keurmerk. Kaarten worden dus op een Groene manier verstuurd.